Schilderstape
Maskeer- en schilderstape wordt voornamelijk gebruikt voor het afplakken van diverse ondergronden tijdens schilderwerkzaamheden. Voor een strak en perfect eindresultaat is het van belang om het juiste schilderstape te gebruiken. Een goede afplaktape plakt goed, geeft een strakke lijn en is makkelijk weer te verwijderen.

Maskeertape crêpe

DPF Masking tape 25/50

1.25 excl. btw

Maskeertape crêpe

DPF Masking tape 38/50

1.80 excl. btw

Maskeertape crêpe

DPF Masking tape 50/50

2.40 excl. btw

Schildersbenodigdheden

Stucloper tape oranje easy release

3.50 excl. btw

Maskeertape ricepaper gold

DPF Washi tape 25/50

3.55 excl. btw

Maskeertape ricepaper lila

DPF Masking tape Lowtack Lila 25/50

3.80 excl. btw

Maskeertape ricepaper gold

DPF Washi tape 38/50

5.40 excl. btw

Maskeertape ricepaper lila

DPF Masking tape Lowtack Lila 38/50

5.75 excl. btw
10.15 excl. btw
12.96 excl. btw

Maskeertape ricepaper gold

DPF Washi tape 25/50 (9 stuks)

28.76 excl. btw

Maskeertape ricepaper gold

DPF Washi tape 38/50 (6 stuks)

29.16 excl. btw
30.78 excl. btw
31.05 excl. btw
36.72 excl. btw
38.25 excl. btw
48.96 excl. btw

Maskeertape ricepaper gold

DPF Washi tape 25/50 (36 stuks)

108.63 excl. btw

Maskeertape ricepaper gold

DPF Washi tape 38/50 (24 stuks)

110.16 excl. btw
116.28 excl. btw
117.30 excl. btw

Bij Dutch Protect Flooring hebben wij diverse soorten maskeertape en schilderstape in het assortiment die geschikt zijn voor elke toepassing.Verder hebben wij voor het bevestigen van stuclopers en afdekfolie een stuclopertape in ons assortiment die goed hecht aan gladde ondervloeren en na gebruik weer makkelijk te verwijderen is.

DPF Masking tape crêpe
DPF Masking tape crêpe, ook wel bekend als schilderstape, is geschikt voor het afplakken van oppervlakten die niet geschilderd mogen worden. DPF Masking tape crêpe, is een schilderstape die met de hand afscheurbaar is. DPF Masking tape plakt op bijna elke ondergrond en is bestand tegen water en tegen temperaturen tot 60°C., laat geen lijmresten achter bij tijdige verwijdering.

DPF Masking tape Gold
DPF Masking tape ofwel washi tape Gold van Dutch Protect Flooring is een zeer dun schilderstape van versterkt speciaal papier, uiterst plooibaar met een zeer goede hechting en treksterkte. Het schilderstape is Uv-bestendig, makkelijk afrolbaar en de verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken). Hierdoor is dit schilderstape zeer geschikt voor het creëren van strakke lijnen en afscheidingen. Deze fine line afplaktape leent zich uitstekend voor allerlei verf- en schilderwerkzaamheden en wordt jet meest gebruikt door de professionele schilder.

DPF Masking Tape Lila
DPF Masking tape Lowtack Lila is een zeer geschikt schilderstape voor het afplakken van recent geverfde oppervlakken en behang bij schilder- en stukadoorwerkzaamheden. Dit maakt DPF Masking Tape Lowtack Lila een kwalitatief hoogwaardige schildersafplaktape. Geschikt voor gebruik door professionele schilders en stukadoors voor het afplakken van diverse gladde en kwetsbare ondergronden waar een scherpe overgang van strakke lijnen/ verfranden noodzakelijk is. Het afplaktape van Dutch Protect Flooring is ook inzetbaar voor lakken op waterbasis. Voor binnen toepassing.

Stuclopertape
Stucloper Tape is de ideale tape geschikt voor het stevig, snel en voordelig aftapen van de naden van stucloper af te tapen. De stucloper tape hecht goed aan de stucloper en hecht aan vele gladde ondergronden. Stucloper tape is een PVC tape die makkelijk afrolt en heeft een kleeflaag waardoor hij gemakkelijk te verwijderen is.

Wilt u schilderstape kopen? Bij Dutch Protect Flooring leveren wij snel het beste afplaktape, direct uit voorraad, tegen zeer concurrerende prijzen.