Dutch Protect Flooring

Het management van Dutch Protect Flooring is gespecialiseerd in het verkopen en leveren van afdekmaterialen. Wij bevinden ons in Lelystad. Onze expertise draagt bij aan de juiste bescherming voor uw vloer tijdens uw verbouw- en renovatiewerkzaamheden.

Wat doen we?

Dutch Protect Flooring heeft een ruim assortiment afdekmaterialen, voor elke ondergrond en voor iedere klus is er een geschikt product. Wij leveren alle soorten afdekmaterialen van floor cover tot carpet cover, van diverse afdekvliezen tot bouwtapijt en diverse stuclopers.

Waarom Dutch Protect Flooring

Wij onderscheiden ons in de prijs, kwaliteit en de service die wij leveren. Dutch Protect Flooring wil het verschil maken door echt iets toe te voegen. Geen schimmige offertes, maar transparante prijzen die samengaan met de juiste service en kwaliteit.

Wie zijn wij?

Dutch Protect Flooring is opgericht door Calvin & Bob Jannink, samen bieden zij meer dan 30 jaar ervaring, een groot netwerk, brede kennis en werken klant- oplossingsgericht. Zowel Bob als Calvin beloven altijd een volle 200% inzet en energie.

WE’RE ON TOP OF IT

Dutch Protect Flooring

De kracht van Dutch Protect Flooring zit in de kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid, wat onder andere bereikt wordt door zelf veel producten op voorraad te hebben, met het centrale magazijn in Lelystad.

CONTACT