Tape

Voor zowel permanente hechting als tijdelijk hechting hebben wij bij Dutch Protect Flooring een breed assortiment aan technische tapes. Denk daarbij o.a. aan ducttape, gaffertape (gaffatape), dubbelzijdig tape, verwijderbare, stuclopertape en schilders tape.


Ducttape

Ducttape is een stevig, olie- en waterbestendig plakband en is zeer geschikt voor noodreparaties. Ons MCT Ducttape is ook geschikt voor het aan elkaar tapen van stucloper en afdekvlies. Verder wordt Ducttape onder andere toegepast als reparatietape. Ducttape is praktisch in gebruik doordat het in de lengterichting erg sterk is, maar toch makkelijk af te scheuren in de breedterichting.

Wilt u Ducttape kopen?

Bij Dutch Protect Flooring leveren wij standaard de kleuren zwart en grijs Ducttape. Bent u op zoek naar een andere kleur Ducttape, zoals bijvoorbeeld wit ducttape, geen probleem, op aanvraag kunnen wij altijd andere kleuren leveren.

Nichiban ducttape oftewel Gaffertape

De Nichiban ducttape van Dutch Protect Flooring is een premium ducttape met een hoge kleefkracht. Deze tape laat zich makkelijk scheuren en is bij de juiste toepassing schoon verwijderbaar. Nichiban ducttape heeft een fijne linnenstructuur waardoor de tape erg stevig is. Nichiban staat bekend om zijn hoge kwaliteit waardoor de tape geen lijmresten achterlaat, zeer goed en strak (met de hand) scheurbaar is en ook nog eens watervast is.

Wilt u Nichiban ducttape kopen?

Bij Dutch Protect Flooring kunt u Nichiban ducttape bestellen in de kleuren zwart en grijs in de afmetingen 38 mm/50 m en 50 mm/50m.

Stuclopertape

Stuclopertape van Dutch Protect Flooring wordt veel gebruikt voor het bevestigen van stuclopers en folie, tijdens bouw- en verbouwwerkzaamheden. Door het tapen van de stucloper, voorkom je dat het karton over de vloer gaat schuiven tijdens het klussen.
Stuclopertape is een PVC tape die makkelijk afrolt en hecht goed aan gladde ondervloeren. De stuclopertape is na gebruik makkelijk te verwijderen.

Schilders tape

Masking tape, ook wel bekend als schilders tape, is geschikt voor het afplakken van oppervlakten die niet geschilderd mogen worden.
DPF Masking tape is met de hand afscheurbaar. DPF Masking tape plakt op bijna elke ondergrond en is bestand tegen water en tegen temperaturen tot 60°C., laat geen lijmresten achter bij tijdige verwijdering dankzij de rubber solvent belijming.

Removable dubbelzijdig tape

Dit is een dubbelzijdig weefseltape voor het bevestigen van rollen tapijt op een ruwe beursvloer. De tape is makkelijk te verwijderen en laat geen lijmresten achter. Deze removable tape kunnen wij standaard in de breedtes van 12mm. 20 mm. en 38 mm. Leveren. Bent u geïnteresseerd in onze verwijderbare tape, vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan via onze mail: sales@dutchprotectflooring.nl.