Trapbescherming

Tijdens een verbouwing of renovatie kan een trap het zwaar te verduren krijgen. Verfspatten, vieze schoenen, bouwafval etc. Om uw trap te beschermen tijdens nieuwbouw, renovatie of onderhoud, biedt Dutch Protect Flooring meerdere oplossingen voor het afdekken van uw trap bij een verbouwing.

Trappen op de juiste manier afdekken is niet eenvoudig

22.95 excl. btw
27.50 excl. btw
45.95 excl. btw

Carpet Cover, voor het afdekken van trap met tapijt

Als de trap is bekleed met tapijt, kunt u uw trap tijdens een verbouwing het beste afdekken met Carpet Cover. Carpet Cover is speciaal ontwikkeld voor het afdekken van tapijt en dus ook voor het afdekken van een trap met tapijt. Carpet Cover hecht uitstekend en glijdt niet weg. U creëert binnen een minuut een looppad op uw trap. Ideaal voor het beschermen van uw met tapijt beklede trap. Door de speciale samenstelling laat Carpet Cover geen lijmresten achter. Kortom de perfecte oplossing voor het afdekken van uw trap.

Floor Cover, voor het afdekken van onbehandelde houten trap

Voor het afdekken van een houten trap tijdens een verbouwing biedt Floor Cover uitkomst. Deze zelfklevende folie is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van harde ondergronden zoals laminaat, tegels en linoleum. Floor Cover is bijzonder geschikt voor het afdekken van houten trappen die niet behandeld zijn met een lak of verf. Floor Cover is eenvoudig aan te brengen en biedt een goede trapbescherming voor een houten trap.

Multi Cover Standard en Multi Cover Premium voor het afdekken van gelakte of geverfde trappen

Zowel Multi Cover Premium als Multi Cover Standard zijn zelfklevende afdekvliezen, geschikt voor het afdekken van gelakte of geverfde trappen. Multi Cover Premium wordt speciaal geleverd op rollen van 80cm breed voor het snel kunnen afdekken van een trap. Het materiaal is stroef, vochtdicht en biedt een goede trapbescherming voor gevoelige trappen die geverfd of gelakt zijn.

Multi Cover Standard wordt in meerdere afmetingen geleverd. Voor het afdekken van trappen wordt Multi Cover Standard geleverd in een handig formaat van 65 centimeter. Multi Cover Standard is snel en gemakkelijk te verwerken. Rol eenvoudig met de hand of voet uit. Multi Cover Standard kan ook ingezet worden voor het afdekken van betonnen trappen.

Snelle levering van afdekmaterialen

Dutch Protect Flooring kan altijd snel alle afdekmaterialen uit voorraad leveren, tegen zeer concurrerende prijzen.

Contact

Toch niet gevonden wat u zoekt, of heeft u nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op via de mail: info@dutchprotectflooring.nl, of bel ons op: 0320-337373.Wij zijn u graag van dienst.