Professioneel afdekvlies voor het beschermen van diverse vloeren

Tijdens klussen en verbouwen wilt u uw pasgelegde vloer beschermen tegen verf en vuil. Het is dan belangrijk een geschikt afdekmateriaal te kiezen

Dutch Protect Flooring biedt een compleet pakket professioneel afdekvlies voor het beschermen van uw vloer tijdens uw verbouwwerkzaamheden.

Met ons uitgebreide assortiment professioneel afdekvlies hebben wij voor elke klus de juiste bescherming voor uw vloer. Of u nu gaat schilderen of stukadoren of u wilt een event organiseren. Met het juiste materiaal is uw vloer altijd beschermd.  Onze diverse kwaliteiten zijn in diverse lengtes op rol verkrijgbaar.

34.67 incl. BTW
Top product
51.97 incl. BTW
Meest verkocht
54.39 incl. BTW

Tijdelijke bescherming tijdens intensieve nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden

Multi Cover Standard is een professioneel zelfklevend afdekvlies geschikt voor het afdekken en beschermen van diverse type vloeren en trappen. Multi Cover Standard professioneel afdekvlies bestaat uit twee lagen. De onderlaag is een non-woven vlies met antislip-coating. De stroeve folie bovenlaag voorkomt indringen van vuil en vocht. Multi Cover Standard zorgt daarmee voor een perfecte bescherming van uw vloer. Multi Cover Standard een veilige bescherming voor allerlei vloeren en trappen. Multi Cover Standard kan ook ingezet worden voor het afdekken van betonnen galerijen, balkondelen of betonnen trappen.

Tijdelijke bescherming tijdens schilderwerkzaamheden

Multi Cover Basic is een vocht- en schokabsorberende afdekvlies voor de tijdelijke bescherming van allerlei ondergronden. Verf of andere substanties worden opgevangen en opgezogen en dringen niet door de folie onderlaag. Dit maakt Multi Cover Basic het ideale afdekvlies (schildersvlies) om te gebruiken tijdens schilderwerkzaamheden.

Bescherm uw vloer of trap met een licht ademend en zelfklevend afdekvlies

Met onze Multi Cover Premium afdekvlies hebben wij een licht ademend en zelfklevend professioneel afdekvlies in ons assortiment die uitermate schikt is voor het beschermen van vloeren of trappen tijdens uw nieuwbouw- renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Door de kleeflaag blijft het afdekvlies altijd vast aan de vloer liggen. Door de speciale folie is Multi Cover Premium professioneel Afdekvlies geschikt om vloeren die nog licht moeten ademen, zoals parket, keramiek en gietvloeren af te dekken.

Professioneel Afdekvlies voor een nieuw gelegde vloer of vochtgevoelige vloer

Voor een nieuw gelegde vloer of een vochtgevoelige vloer is het belangrijk om deze vloer niet volledige af te dekken tijdens uw bouw-, verbouw en renovatiewerkzaamheden. Dutch Protect Flooring heeft met het Multi Cover Ademend afdekvlies de oplossing om uw vloer te beschermen terwijl u gewoon door kunt gaan met uw werkzaamheden. Doordat dit zelfklevend professioneel afdekvlies dampdoorlatend is aan de onderkant, vochtdicht is van de bovenzijde en voorzien is van een antislip coating kan deze zonder probleem op een pas gelegde vloer worden neergelegd.

Uw vloer beschermen tijdens een event

Ook bij het organiseren van een event kan Dutch Protect Flooring het juiste materiaal leveren voor de bescherming van uw kostbare vloer. Denk daarbij aan sporthallen, zalen en ruimtes die intensief belopen worden. Multi Cover Event is een licht afdekvlies dat vocht- en schokabsorberend is. Dit maakt het uiterst geschikt om te gebruiken tijdens uw event. Kortom voldoende mogelijkheden om uw vloeren optimaal te beschermen tijdens al uw werkzaamheden, activiteiten.

Snelle levering van afdekmaterialen

Dutch Protect Flooring kan altijd snel alle afdekmaterialen uit voorraad leveren, tegen zeer concurrerende prijzen.

Contact

Toch niet gevonden wat u zoekt, of heeft u nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op via de mail: info@dutchprotectflooring.nl, of bel ons op: 0320-337373. Wij zijn u graag van dienst.
nl_NLDutch