Stucloper
Een stucloper is een rol van dun protectiekarton met een kunststof beschermlaag. Dit stucloper protectiekarton is stevig en waterdicht en biedt bescherming tegen vocht, vuil en beschadiging van uw vloer.

Tijdens nieuwbouw- renovatie- en onderhoudswerkzaamheden biedt een stucloper de juiste bescherming voor uw vloer. Stucloper protectiekarton is één van de meest gebruikte afdekmaterialen om uw vloer te beschermen tijdens deze werkzaamheden.

Met name stukadoors maken gebruik van stucloper karton, maar ook schilder, aannemers, klusbedrijven en handige thuisklussers gebruiken onze stuclopers.

387.50 - 1,099.67 incl. BTW
532.54 - 1,511.37 incl. BTW
Meest verkocht
48.34 incl. BTW

Welke stucloper moet ik bestellen?

Wilt u een stucloper kopen? De stuclopers van Dutch Protect Flooring zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen. Welke rol stucloper u het beste op uw vloer kunt leggen, is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd worden.

Onze standaard kwaliteit stucloper is een professionele stucloper met een gewicht van 220 gr. en wordt het vaakst gebruikt door professionals. Deze stucrol beschermt uw oppervlakte uitstekend tegen vocht en beschadigingen. De afmetingen van deze stucrol zijn ca. 1.00/1.30 meter breed bij 50 meter lang, totaal 65m2. Door de dubbelzijdige coating is deze stucloper waterdicht. Onze rollen stucloper zijn standaard uitgevoerd in de kleuren wit/wit en bruin/wit.

Onze zwaardere kwaliteit professionele stucloper is een hoogwaardig protectiekarton, die uw vloer of ondergrond beschermt tegen extra zware belasting, vuil en vocht. De stucrol heeft een lengte van 50m en is ca. 1.00/1.30 meter breed, totaal 65m2. Met een gewicht van 270 gr/m2 is deze stucloper extra dik. Door de dubbelzijdige coating is dit stucloperkarton waterdicht. De standaarduitvoering van deze stucloper is in wit of bruin karton.

Onze lichtgewicht stucloper is een voordelige stucrol voor bescherming van vloeren en andere ondergronden tijdens het stukadoren, spuiten en of schilderwerkzaamheden. De stucrol is 1 meter breed en heeft een lengte van 50 meter. De stucrol is lichter dan de professionele stucloper, makkelijk te vouwen en geeft minder afval. Onze lichtgewicht stucloper is een goed alternatief voor de traditionele stucloper.

Wanneer gebruik ik een ademende stucloper?

Gebruik onze stucloper niet op pas gelegde vloeren. Een stucloper is geen ademende stucloper. Stucloper is een protectiekarton en geen ademend materiaal en kan verkleuring veroorzaken bij een pasgelegde vloer. Voor deze vloeren adviseren wij om een ademende stucloper te gebruiken. Bij Dutch Protect Flooring hebben wij diverse ademende stuclopers in ons assortiment geschikt voor elk type ondervloer.

Snelle levering van afdekmaterialen

Wilt u een stucloper kopen? Bij Dutch Protect Flooring kunnen wij altijd snel onze stuclopers uit voorraad leveren, tegen zeer concurrerende prijzen.

Contact

Toch niet gevonden wat u zoekt, of heeft u nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op via de mail: info@dutchprotectflooring.nl, of bel ons op: 0320-337373. Wij zijn u graag van dienst.
nl_NLDutch