Stucloper
Een stucloper is een rol van dun protectiekarton met een kunststof beschermlaag. Dit stucloper protectiekarton is stevig en waterdicht en biedt bescherming tegen vocht, vuil en beschadiging van uw vloer.

Tijdens nieuwbouw- renovatie- en onderhoudswerkzaamheden biedt een stucloper de juiste bescherming voor uw vloer. Stucloper protectiekarton is één van de meest gebruikte afdekmaterialen om uw vloer te beschermen tijdens deze werkzaamheden.

Met name stukadoors maken gebruik van stucloper karton, maar ook schilder, aannemers, klusbedrijven en handige thuisklussers gebruiken onze stuclopers.


Welke stucloper heb ik nodig?

Wilt u een stucloper kopen? De stuclopers van Dutch Protect Flooring zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen. Welke stucloper het meest geschikt is, is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd worden. De standaarduitvoering van de stucloper is in wit of bruin.

Onze standaard kwaliteit stucloper is een professionele stucloper en wordt het vaakst gebruikt door professionals. Deze stucrol beschermt uw oppervlakte uitstekend tegen vocht en beschadigingen. De afmetingen van deze stucrol zijn ca. 1.00/1.30 meter breed bij 50 meter lang, totaal 65m2. Door de dubbelzijdige coating is deze stucloper waterdicht.

De zwaardere kwaliteit professionele stucloper is een hoogwaardig protectiekarton, die beschermt tegen extra zware belasting, vuil en vocht. De stucrol heeft een lengte van 50m en is ca. 1.00/1.30 meter breed, totaal 65m2. Door de dubbelzijdige coating is dit stucloper karton waterdicht. De standaarduitvoering van deze stucloper is in wit of bruin karton.
Deze stucrollen zijn standaard uitgevoerd in de kleuren wit/wit en bruin/wit.

Onze lichtgewicht stucloper is een voordelige stucrol voor bescherming tijdens het stukadoren, spuiten en of schilderwerkzaamheden. De stucrol heeft een lengte 100 cm bij 50 meter. De stucrol is lichter dan een de professionele stucloper, makkelijk te vouwen en geeft minder afval.

Wanneer gebruik ik een ademende stucloper?

Gebruik onze stucloper niet op pas gelegde vloeren. Een stucloper is een protectiekarton en geen ademend materiaal en kan verkleuring veroorzaken bij een pasgelegde vloer. Voor deze vloeren adviseren wij ons ademend afdekvlies te gebruiken.

Snelle levering van afdekmaterialen

Dutch Protect Flooring kan altijd snel alle afdekmaterialen uit voorraad leveren, tegen zeer concurrerende prijzen.

Contact

Toch niet gevonden wat u zoekt, of heeft u nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op via de mail: info@dutchprotectflooring.nl, of bel ons op: 0320-337373. Wij zijn u graag van dienst.