Afdekfolie

Waar geverfd wordt, vallen spetters. Als je gaat verven, is het dus zeer verstandig om je vloeren te beschermen met afdekfolie.

Projectrollen

Applicator

422.29 incl. BTW
29.71 incl. BTW
Top product
41.08 incl. BTW
35.27 incl. BTW
89.48 incl. BTW
10.83 incl. BTW

Ook tijdens diverse nieuwbouw, verbouw, renovatiewerkzaamheden is het verstandig om je vloer op de juiste manier te beschermen.
Gebruik bij deze klussen en bouwwerkzaamheden een zelfklevend afdekfolie van Dutch Protect Flooring als vloerbeschermer, of voor het afdekken van een trap, dan weet je zeker dat het goed is.
Met onze Carpet Cover en Floor Cover is er altijd een juiste afdekfolie (beschermfolie) voor het beschermen van uw vloer.
Voor het afplakken van grote én kleine oppervlaktes bij schilder- en/of stukadoorwerkzaamheden hebben bij ook diverse maskeerfolies in ons assortiment.

Carpet Cover

Carpet Cover is een zelfklevend folie, die ideaal is voor het tijdelijk afdekken van tapijt, tapijttegels en trappen met tapijt. Carpet Cover is voorzien van een kleeflaag waardoor het altijd goed blijft liggen en laat na verwijdering geen lijmresten achter.

Floor Cover

Floor Cover is een licht klevende afdekfolie, die ideaal is voor het tijdelijk afdekken en beschermen van harde vloeren zoals laminaat, marmoleum en pvc vloeren tegen vuil. Ook voor het beschermen van een houten trap is Floor Cover uitermate geschikt.

Maskeerfolie en Maskingtape

Maskeerfolie is ideaal voor het eenvoudig afplakken van grote én kleine oppervlaktes bij schilder- en/of stukadoorwerkzaamheden. DPF maskeerfolie met maskingtape is makkelijk en zonder lijmresten te verwijderen.
De maskeerfolies met maskingtape van Dutch Protect Flooring zijn zeer geschikt voor een snelle afwerking waarbij een extreem strakke afwerking nodig is.
nl_NLDutch