Het beschermen van uw vloer is zeer belangrijk tijdens het klussen, verbouwen, nieuwbouw of renoveren. De keuze uit de verschillende afdekmaterialen is enorm.

Dutch Protect Flooring heeft een uitgebreid assortiment afdekmateriaal

Met ons uitgebreide assortiment hebben wij voor elke klus het juiste afdekmateriaal beschikbaar. Hieronder geven wij u graag een overzicht van onze afdekmaterialen.

Carpet Cover is een zelfklevend folie, die ideaal is voor het afdekken van tapijt en trappen met tapijt. Het afdekmateriaal is voorzien van een kleeflaag waardoor het altijd goed blijft liggen en laat na verwijdering geen lijmresten achter. Carpet Cover is verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes.

Uitverkocht
35.27 incl. BTW

Floor Cover is een licht klevende afdekfolie, die ideaal is voor het tijdelijk afdekken van harde vloeren zoals laminaat, marmoleum en pvc vloeren. Floor Cover afdekmateriaal is verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes.

Multicover Basic is een basis afdekvlies voor het afdekken van diverse vloeren tijdens schilderwerkzaamheden. Dit afdekmateriaal zorgt voor een goede schokdemping en is vochtabsorberend. Doordat verf of andere substanties worden opgevangen en opgezogen is dit afdekmateriaal uitermate geschikt om uw vloer te beschermen tijdens het schilderen.

Multicover Standard is een zelfklevend afdekvlies geschikt voor het afdekken en beschermen van diverse harde vloeren en trappen.

Multicover ademend is een zelfklevend afdekvlies voor het afdekken van pasgelegde vloeren zoals natuursteen, zichtbeton en cementgebonden gietvloeren. Met dit afdekmateriaal hebben wij de oplossing om uw nieuwgelegde of vochtgevoelige vloer te beschermen terwijl u gewoon door kunt gaan met uw werkzaamheden. 

Multi Cover Premium is een licht ademend en zelfklevend afdekvlies. Dit afdekmateriaal is geschikt voor vloeren die nog licht moeten ademen zoals parket, keramiek en gietvloeren.

Multicover Event is ideaal voor het afdekken van diverse vloeren in o.a. sporthallen, zalen en ruimtes die intensief belopen worden.

Multicover Afdek / bouwtapijt is ideaal voor het beschermen van diverse vloeren, galerijen en trappen tijdens intensieve bouwwerkzaamheden.

Stucloper is een onbedrukt en vochtdicht protectiekarton geschikt voor het afdekken van harde vloeren zoals keramische tegels, laminaat en pvc vloeren.

79.25 incl. BTW
387.50 - 1,099.67 incl. BTW
532.54 - 1,511.37 incl. BTW

Waarom kiezen voor Dutch Protect Flooring

Dutch Protect Flooring biedt een compleet assortiment voor het afdekken en beschermen van uw kostbare vloer tijdens uw verbouw-, renovatie en kluswerkzaamheden. En met onze verschillende afdekmaterialen biedt Dutch Protect Flooring altijd een oplossing voor o.a. het afdekken van tapijt, laminaat, linoleum, parket, natuursteen en trappen.

Wilt u afdekmateriaal kopen?

Dutch Protect Flooring kan altijd snel alle afdekmaterialen uit voorraad leveren, tegen zeer concurrerende prijzen.

Contact

Toch niet gevonden wat u zoekt, of heeft u nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op via de mail: info@dutchprotectflooring.nl, of bel ons op: 0320-337373. Wij zijn u graag van dienst.

blogs