Bouwtapijt en Afdektapijt als bescherming van uw vloer
Afdektapijt en bouwtapijt zijn onmisbaar voor het behoud van uw bestaande vloer.
Met het afdektapijt van Dutch Protect Flooring heeft u altijd de perfecte oplossing in huis om uw vloer te beschermen tijdens uw verbouw- en renovatiewerkzaamheden.


Bouwtapijt nodig

Bent u werkzaam in de bouw? Om de vloer van uw opdrachtgever / klant te beschermen zult u deze zeker willen afdekken met tapijt. Dutch Protect Flooring biedt u hiervoor een zeer voordelige oplossing. Met ons bouwtapijt is de vloer optimaal beschermd tegen beschadigingen. Ons afdektapijt is standaard verkrijgbaar in de keur rood en biedt een voordelige oplossing. Op aanvraag is een andere kleur afdektapijt uiteraard ook mogelijk.

Afdektapijt voor uw event

Organiseert u binnenkort een event of bijeenkomst en wilt u de vloer van een sporthal of bedrijfsruimte beschermen? Ook hiervoor is een afdektapijt een perfecte, voordelig oplossing. Uw vloer is optimaal beschermd tegen beschadigingen met onze Multi Cover Event, een vochtdicht afdekvlies voor sporthal- en gymzaalvloeren. De sterke bovenlaag zorgt voor een optimale bescherming van de onderliggende vloer.

Snelle levering

Afdektapijt en bouwtapijt worden regelmatig gebruikt door opdrachtgevers in de bouw, eventmanagers, standbouwers of organisatiebureau’s. Behoort u ook tot één van deze groepen? Dan heeft u ongetwijfeld te maken met een strakke tijdsplanning. Dutch Protect Flooring kan altijd snel uit voorraad het afdektapijt en bouwtapijt leveren, tegen concurrerende prijzen.

Contact

Toch niet gevonden wat u zoekt, of heeft u nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.