Carpet Cover

Carpet Cover is een zelfklevend folie, die ideaal is voor het tijdelijk afdekken van tapijt, tapijttegels en trappen met tapijt. Carpet Cover is voorzien van een kleeflaag waardoor het altijd goed blijft liggen en laat na verwijdering geen lijmresten achter.

22.95 excl. btw
27.50 excl. btw
45.95 excl. btw

Projectrollen

Applicator

309.00 excl. btw

Carpet Cover van Dutch Protect Flooring wordt veel gebruikt tijdens nieuwbouw, verbouw, renovatie ter bescherming van het tapijt tijdens de diverse werkzaamheden. Bovendien wordt Carpet Cover van Dutch Protect Flooring vaak tijdens project stofferingen gebruikt om beschadigingen en vervuiling te voorkomen. Carpet Cover is verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. Carpet Cover is uitermate goed bestand tegen intensieve belasting dankzij het bijzonder sterke materiaal. Het is bestand tegen rollend verkeer zoals rolsteigers, karren en pompwagens.

Carpet Cover, zelfklevend afdekfolie, is andersom gewikkeld op de rol wat betekent dat het zeer eenvoudig met de voet is af te rollen. Dankzij de kleeflaag blijft Carpet Cover altijd goed liggen en voorkomt struikelgevaar. Hierdoor is Carpet Cover ook veilig te gebruiken op gestoffeerde trappen. Het gebruik van tape is niet nodig. Carpet Cover is na gebruik eenvoudig en snel te verwijderen. De folie is makkelijk op te rollen tot een klein pakketje dat eenvoudig afgevoerd kan worden. Het tapijt blijft schoon achter.

Voor het afdekken van grote ruimtes is de Carpet Cover Projectrol beschikbaar. Deze is met behulp van de Applicator te verwerken.