Carpet Cover

Carpet Cover is een supersterke, zelfklevend afdekfolie, die ideaal is voor het tijdelijk afdekken van tapijt, tapijttegels en trappen met tapijt. Carpet Cover is voorzien van een kleeflaag speciaal ontwikkeld voor de hechting aan tapijt. Hierdoor blijft Carpet Cover altijd goed liggen, waardoor het een veilige werk- en woonomgeving creëert. Carpet Cover laat na verwijdering geen lijmresten achter.


Projectrollen

Applicator

422.29 incl. BTW
29.71 incl. BTW
Top product
41.08 incl. BTW
35.27 incl. BTW
89.48 incl. BTW

Carpet Cover van Dutch Protect Flooring wordt veel gebruikt tijdens nieuwbouw, verbouw, renovatie ter bescherming van het tapijt tijdens de diverse werkzaamheden. Bovendien wordt Carpet Cover van Dutch Protect Flooring vaak tijdens project stofferingen gebruikt om beschadigingen en vervuiling te voorkomen. Carpet Cover is verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. Carpet Cover is uitermate goed bestand tegen intensieve belasting dankzij het bijzonder sterke materiaal. Het is bestand tegen rollend verkeer zoals rolsteigers, karren en pompwagens.

Carpet Cover, zelfklevend afdekfolie, is andersom gewikkeld op de rol wat betekent dat het zeer eenvoudig met de voet is af te rollen. Dankzij de kleeflaag blijft Carpet Cover altijd goed liggen en voorkomt struikelgevaar. Hierdoor is Easydek Carpet Cover ook veilig te gebruiken op gestoffeerde trappen. Het gebruik van tape is niet nodig. Carpet Cover is na gebruik eenvoudig en snel te verwijderen. De folie is makkelijk op te rollen tot een klein pakketje dat eenvoudig afgevoerd kan worden. Het tapijt blijft schoon achter.

Voor het afdekken van grote ruimtes is de Carpet Cover Projectrol beschikbaar. Deze is met behulp van de Applicator te verwerken.
nl_NLDutch