Afdekservice

Afdek- en legservice

Bescherm uw vloer snel en professioneel met de afdek- en legservice van Dutch Protect Flooring!

Afdekken, op de juiste manier

Het is van belang dat uw vloeren op de juiste manier afgedekt worden tijdens uw bouw-, verbouw en renovatiewerkzaamheden. Door een juiste bescherming voorkomt u beschadigingen en vervuiling van uw pas gelegde vloer.

Met de materialen van Dutch Protect Flooring kunnen wij altijd de juiste producten leveren voor een optimale bescherming van uw vloer. Met onze Carpet Cover, Floor Cover, Stuclopers en diverse afdekvliezen hebben wij voor elke toepassing altijd een juiste oplossing.

Uiteraard is het van belang om deze materialen op een juiste manier aan te brengen. Dit vergt vaak veel tijd. Tijd is kostbaar en levert vaak een vertraging op in de bouw.

Professionele bescherming van uw vloer

Komt u er zelf niet aan toe en wilt u snel een efficiënte en professionele bescherming van uw vloer? Bij Dutch Protect Flooring nemen wij u deze werkzaamheden graag uit handen en bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze legservice/afdekservice.

Bij Dutch Protect Flooring hebben wij een team van professionals voor u klaarstaan die ervoor zorgen dat uw vloer op een snelle en efficiënte manier zorgvuldig beschermd wordt met het juiste materiaal.

Afdekservice
Afdekservice
Afdekservice
Afdekservice

Juiste expertise in huis

Of het nu gaat om vloerbescherming voor bouwprojecten of particuliere verbouw- en kluswerkzaamheden, het afdekken van vloeren tijdens beurzen en evenementen. Met onze jarenlange ervaring heeft ons afdekteam altijd de juiste expertise in huis om uw vloer optimaal te beschermen.

Wilt u dat wij de materialen ook weer ophalen en afvoeren, geen probleem. Ook hier helpen wij u graag bij.

Advies op maat

Kortom Dutch Protect Flooring biedt een volledige afdekservice/legservice die bestaat uit advies op maat, het afdekken van uw vloer en indien gewenst het verwijderen en afvoeren van het afdekmateriaal. Met onze afdekservice wordt u volledig ontzorgd.

Bent u geïnteresseerd in onze afdekservice? Dan kunt u vrijblijvend een offerte opvragen via sales@dutchprotectflooring.nl. Uiteraard staan wij u ook graag persoonlijk te woord voor advies op maat. Neem contact met ons op via het telefoonnummer: 0320-337373 of stuur een mail naar info@dutchprotectflooring.nl

We add protection!

Neem vrijblijvend contact op