Beschermvloer

Vloeren afdekken en uw vloer beschermen is erg belangrijk om te voorkomen dat vloeren beschadigen, verkleuren of vuil worden. Tijdens een verbouwing of een renovatie komt het vaak voor dat een vloer beschadigd raakt. Het is dan zeer belangrijk om uw vloer op een juiste manier te beschermen en af te dekken met de juiste vloerbeschermer.

62.86 incl. BTW

Bouwtapijt

Afdektapijt

114.95 incl. BTW

Bouwtapijt

Bouwtapijt

114.95 incl. BTW
387.50 - 1,099.67 incl. BTW
532.54 - 1,511.37 incl. BTW
Meest verkocht
48.34 incl. BTW
Uitverkocht

Dutch Protect Flooring is gespecialiseerd in de levering van het juiste afdekmateriaal voor de vloerbescherming van diverse ondergronden en oppervlakten zoals tapijt, laminaat, tegels, hout, gietvloeren, natuursteen, trappen etc. Welke vloer u ook wilt beschermen, Dutch Protect Flooring heeft voor elke vloer de juiste afdekmaterialen in het assortiment.

Tijdelijk afdekfolie als vloerbescherming van uw vloer

Bescherm uw vloer met een tijdelijk afdekfolie. Met de juiste afdekfolie beschermt u uw tapijt, laminaat of linoleumvloer tegen beschadigingen, maar ook tegen vuil. Bij Dutch Protect Flooring hebben wij altijd het juiste afdekfolie voor het afdekken van uw vloer tijdens het klussen. Met onze Carpet Cover zelfklevende folies beschermt u uw tapijt en gestoffeerde trappen tijdens uw verbouwwerkzaamheden. Onze Floor Cover afdekfolie is uitermate geschikt voor de vloerbescherming van harde vloeren zoals laminaat, marmoleum en pvc vloeren.

Beschermvloer met afdekvlies

Voor het afdekken van een sportvloer voor een event of bijeenkomst hebben wij mogelijkheden om uw vloer te beschermen. Kies ons Multi Cover Event tapijt als beschermvloer voor het afdekken van sporthallen, zalen en ruimtes die intensief belopen worden. Multi Cover Event in een licht afdekvlies en vocht- en schokabsorberend.

Stucloper als vloerbescherming tijdens het klussen

Tijdens nieuwbouw- renovatie- en onderhoudswerkzaamheden biedt een stucloper de juiste bescherming voor uw vloer. Een stucloper is één van de meest gebruikte afdekmaterialen om uw vloer te beschermen tijdens deze werkzaamheden. Met name stukadoors maken gebruik van onze stuclopers, maar ook schilder, aannemers, klusbedrijven en handige thuisklussers gebruiken onze stuclopers. Met onze stucloper kunt u perfect uw vloer afdekken.

Snelle levering van afdekmaterialen om uw vloer te beschermen

Dutch Protect Flooring kan altijd snel alle afdekmaterialen uit voorraad leveren, tegen zeer concurrerende prijzen. Dus wilt u uw vloer afdekken tijdens het klussen, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor advies op maat voor de juiste beschermvloer zijn wij altijd bereikbaar.

Contact

Toch niet gevonden wat u zoekt, of heeft u nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op via de mail: info@dutchprotectflooring.nl, of bel ons op: 0320-337373. Wij zijn u graag van dienst.
nl_NLDutch