Bouwtapijt als bescherming van uw vloer

Bouwtapijt is onmisbaar voor het behoud van uw bestaande vloer.
Met het bouwtapijt van Dutch Protect Flooring heeft u altijd de perfecte, goedkope vloerbedekking in huis om uw vloer te beschermen tijdens uw verbouw- en renovatiewerkzaamheden.

21.72 incl. BTW

Bouwtapijt

Afdektapijt

114.95 incl. BTW

Bouwtapijt

Bouwtapijt

114.95 incl. BTW

Bouwtapijt nodig

Bent u werkzaam in de bouw? Om de vloer van uw opdrachtgever / klant te beschermen zult u deze zeker willen afdekken met tapijt. Met een goedkoop bouwtapijt van Dutch Protect Flooring heeft u hiervoor een zeer voordelige oplossing. Met ons goedkope bouwtapijt is de vloer optimaal beschermd tegen beschadigingen. Voor aannemers is ons bouwtapijt ook zeer geschikt. Ons standaard bouwtapijt op rol, is verkrijgbaar in de keur rood met een afmeting van 50 x 1 en biedt een voordelige oplossing. Deze rollen zijn ook per 12 beschikbaar, mooi verpakt op een pallet. Ook kunnen wij op aanvraag goedkoop bouwtapijt per m2 leveren. Wij hebben hiervoor diverse kleuren bouwtapijt beschikbaar. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Afdektapijt voor uw event.

Organiseert u binnenkort een event of bijeenkomst en wilt u de vloer van een sporthal of bedrijfsruimte beschermen? Ook hiervoor is een goedkoop afdektapijt een perfecte, voordelig oplossing. Uw vloer is optimaal beschermd tegen beschadigingen met onze Multi Cover Event, een vochtdicht afdekvlies voor sporthal- en gymzaalvloeren. De sterke bovenlaag zorgt voor een optimale bescherming van de onderliggende vloer.

Snelle levering

Afdektapijt en bouwtapijt worden regelmatig gebruikt door opdrachtgevers in de bouw, eventmanagers, stand bouwers of organisatiebureaus. Behoort u ook tot één van deze groepen? Dan heeft u ongetwijfeld te maken met een strakke tijdsplanning. Dutch Protect Flooring kan altijd snel uit voorraad leveren, tegen concurrende prijzen!

Contact

Toch niet gevonden wat u zoekt, of heeft u nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.
nl_NLDutch