Afplakfolie
Maskeerfolie is een ideale afdekfolie / beschermfolie voor het eenvoudig afplakken van grote én kleine oppervlaktes bij schilder- en/of stukadoorwerkzaamheden. De maskeerfolies van Dutch Protect Flooring bestaan uit een statisch afplakfolie met een maskingtape. Deze maskingtape is makkelijk en zonder lijmresten te verwijderen.
De maskeerfolies met maskingtape van Dutch Protect Flooring zijn zeer geschikt voor een snelle afwerking waarbij een extreem strakke afwerking nodig is.


DPF Maskeerfolie + crepemaskingtape is een afplaktape met een licht statische maskeerfolie, die uitermate geschikt voor het snel en eenvoudig afplakken van kleine en grote oppervlaktes en ideaal om ramen, muren en meubilair af te plakken. De afdekfolie is geschikt voor het afplakken van grote oppervlakten, zowel binnen als buiten. Kortom dit afplakfolie is ideaal voor alle schilder- en stukwerkzaamheden.

DPF Maskeerfolie-Duct, bestaat uit een afplaktape met een licht statisch geladen afdekfolie die speciaal ontwikkeld is voor het snel en doeltreffend afdekken van grote of kleine oppervlakken bij schilder- en stukadoorswerkzaamheden, spackspuiten etc.

DPF Maskeerfolie + goldmaskingtape, is een afplaktape met afdekfolie die uitermate geschikt is voor het snel en eenvoudig afplakken van kleine en grote oppervlaktes en ideaal om ramen, muren en meubilair af te plakken. De licht statische PE-folie zorgt ervoor dat het afdekfolie snel aan de ondergrond ‘plakt’. Kortom ideaal voor alle schilder- en stukadoorwerkzaamheden. Dit afplakfolie is speciaal voor kwetsbare ondergronden. De Gold tape kan tot 4 maanden blijven zitten zonder lijmresten achter te laten.
nl_NLDutch