Heb je vragen?

Hieronder informeren wij je graag over je vragen omtrent betalingen

Op welke manier kan ik betalen?

Je kunt bij ons betalen via veilige betaalsystemen zoals iDeal en Paypal. Verder accepteren wij ook betalingen met diverse creditcards zoals: Visa, American Express en Mastercard.

Betalen via Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Gewoon betalen via uw eigen bank.

Betalen via Paypal

Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U kunt PayPal gebruiken om internationaal te kopen en te verkopen. Bovendien koopt en betaalt u beschermd met PayPal. En online betalen met paypal is gratis. PayPal is het meest gebruikte betaalsysteem ter wereld en stelt hoge eisen aan “veilig online betalen”.

Hoe lang duurt het voordat mijn geld wordt terugbetaald bij een retour

Zodra we je retourzending in goede orde hebben ontvangen en verwerkt, storten we het betaalde bedrag binnen 30 dagen terug. Hoe snel je het geld op je rekening ontvangt is afhankelijk van je betaalmethode.

 

Heb je een andere vraag over een betaling en staat die hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Always up to date

Lees onze laatste blogs >

Zakelijk bestellen?

Heeft vragen over zakelijk bestellen kan u die hier vinden.

lees meer