Floor Cover Beschermfolie

Floor Cover is een licht klevende afdekfolie, die ideaal is voor het tijdelijk afdekken en beschermen van harde vloeren zoals laminaat, marmoleum en pvc vloeren tegen vuil. Ook voor het beschermen van een houten trap is Floor Cover beschermfolie uitermate geschikt.


Tijdelijke bescherming van laminaat, tegels of linoleum

Tijdens nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden biedt Floor Cover van Dutch Protect Flooring een veilige bescherming voor harde vloeren, zoals laminaat, linoleum, keramische tegels of plavuizen. Dankzij het zeer dikke materiaal is dit beschermfolie uitermate goed toepasbaar bij intensieve werkzaamheden.

Het afdekken van laminaat, tegels of linoleum met Floor Cover van Dutch Protect Flooring is zeer eenvoudig. Floor Cover afdekfolie is een zelfklevende beschermfolie op rol. De beschermfolie is zo opgerold dat de kleeflaag aan de buitenkant zit. Rol de afdekfolie met de hand of voet af totdat alle naden overlapt zijn. Binnen een handomdraai krijgt de vloer een perfecte bescherming met de zelfklevende beschermfolie.

Floor Cover van Dutch Protect Flooring is snel en gemakkelijk te verwerken. Dankzij de zelfklevende onderlaag blijft het goed vastliggen en is er geen tape nodig. De beschermfolie op rol is daarom veilig te gebruiken voor rolsteigers, karren en dolleys.
De kleeflaag van de beschermfolie hecht zich niet te sterk aan de ondergrond, zodat het zelfklevende beschermfolie bijzonder snel is te verwijderen. De vloer blijft zonder lijmresten schoon achter.

Houten trap afdekken met Floor Cover beschermfolie

Doordat Floor Cover een speciale kleeflaag heeft, blijft deze altijd goed liggen. Dit is zeker op een trap erg belangrijk.
Let op! Breng Floor Cover alleen aan op een ondergrond die volledig uitgehard, droog en schoon is.

Floor Cover van Dutch Protect Flooring is leverbaar in verschillende diktes en lijmsterktes.
nl_NLDutch