Afdekkarton

Een stucloper afdekkarton is een rol van dun protectiekarton met een kunststof beschermlaag. Dit stucloper protectiekarton is stevig en waterdicht. Daardoor biedt dit afdekkarton een goede bescherming tegen vocht, vuil en beschadiging van uw vloer.
Tijdens nieuwbouw- renovatie- en onderhoudswerkzaamheden biedt een stucloper  afdekkarton de juiste bescherming voor uw vloer. Stucloper protectiekarton is één van de meest gebruikte afdekmaterialen om uw vloer te beschermen tijdens deze werkzaamheden.

27.25 excl. btw
Meest verkocht
28.65 excl. btw

Ons afdekkarton is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Professionele stucloper standaard kwaliteit 220 gr.

Deze stucloper is een afdekkarton met een standaard kwaliteit van 220gr. Deze rol afdekkarton beschermt uw oppervlakte uitstekend tegen vocht en beschadigingen tijdens het stukadoren en schilderwerkzaamheden. Onze standaard kwaliteit, professionele stucloper wordt het meest gebruikt door professionals als afdekkarton voor een vloer.

Professionele stucloper zware kwaliteit 270 gr.

Voor het afdekken van een vloer met ons protectiekarton tijdens extra zware belasting hebben wij een zwaardere kwaliteit afdekkarton in ons assortiment. Onze professionele stucloper van 270 gr. is een hoogwaardig protectiekarton die een vloer beschermt tegen extra zware belasting, vuil en vocht. Deze stucrol wordt vaak gebruikt bij grote bouwklussen zoals een renovatie, verbouwing of stucwerk.

Lichtgewicht stucloper

Voor lichtere werkzaamheden zoals behangen, schilderen en spuitwerkzaamheden hebben wij een lichtgewicht afdekkarton beschikbaar. Deze stucrol is lichter dan een professionele stucloper. De rol afdekkarton is makkelijk te vouwen en geeft weinig afval. Met deze stucloper heb je snel en goedkoop een goede bescherming voor je vloer.

Stucloper tape oranje easy release

Stucloper tape is de ideale tape om de naden van onze stuclopers af te tapen. Onze stucloper tape oranje easy release hecht goed aan de rol afdekkarton en hecht aan vele gladde ondergronden. Voor het stevig, snel en voordelig tapen van de naden van onze stuclopers adviseren wij dan ook onze stucloper tape oranje easy release. Stuclopertape is een PVC tape die makkelijk afrolt en heeft een kleeflaag waardoor hij gemakkelijk te verwijderen is.
nl_NLDutch