Schildersvlies

Schildersvlies is in het bijzonder geschikt voor het afdekken van vloeren tijdens schilder- en stucwerkzaamheden. Bent u bezig met een schildersklus in huis, dan kunt u het beste een schildersvlies gebruiken om op de grond te leggen. Een schildersvlies beschermt nl. uw vloer tegen verfspetters, vocht en mogelijke beschadigingen. Onze Multi Cover- of Perfect Cover Basic schildersvlies is een flexibel afdekvlies voor het tijdelijk beschermen van tapijt, laminaat, linoleum, beton- en pvc-vloeren.


U kunt Multi Cover / Perfect Cover Basic afdekvlies ook buiten gebruiken voor het beschermen van uw tuin of bestrating tijdens uw buitenschilderwerkzaamheden.Omdat schildersvlies een flexibel afdekvlies is kunt u ook op ongelijke ondergronden de bestrating beschermen tegen verf, muurverf en ander vuil.Het afdekvlies is herbruikbaar en daardoor meerdere malen inzetbaar. Dit maakt het een duurzaam en milieuvriendelijk product.

Bij Dutch Protect Flooring hebben wij diverse afmetingen afdekvlies basic / schildersvlies in het assortiment. Met onze Multi Cover Basic en Perfect Cover basic hebben wij altijd de juiste afmeting beschikbaar.

Let op!
Schildersvlies is niet geschikt voor het beschermen van een pasgelegde vloer. Voor de beste bescherming van een pasgelegde vloer adviseren wij een ademend afdekvlies te gebruiken. Uiteraard hebben wij bij Dutch Protect Flooring hiervoor ook het juiste ademende afdekmateriaal met onze Multi Cover ademend en Perfect Cover ademend.
nl_NLDutch