Loyaliteitssysteem

Bij Dutch Protect Flooring zijn we blij als je bij ons in de webshop een bestelling plaatst. We willen je hiervoor dan ook graag bedanken. Bij iedere bestelling in de webshop bedanken we je met spaarpunten via het loyaliteitssysteem. Met deze spaarpunten kun je bij een volgende bestelling korting krijgen. Dat is nog eens leuk winkelen!

Hoe werkt het loyaliteitssysteem?

Registreer je als klant van Dutch Protect Flooring en plaats een bestelling.  Bij elke € 1,- die je besteedt in onze webshop ontvang je 5 loyaliteitspunten. Deze punten kun je bij een volgende bestelling weer inzetten voor een leuke korting tot wel 5%.  Op onze webshop zie je gelijk hoeveel punten een product waard is.

Nadat je bestelling is afgerond kun je je puntensaldo bekijken in je account.

Hoeveel zijn mijn gespaarde punten waard?

Elke punt heeft een waarde van € 0,01. Bij een eerstvolgende bestelling kun je deze punten gebruiken om tot max 5% korting te krijgen op deze bestelling.

Voorbeeld

Stel, je hebt inmiddels 300 punten gespaard door middel van een vorige bestelling.

Je hebt nu een artikel in je winkelmand van € 50,–.  Je kunt er dan voor kiezen om 5% korting te ontvangen door 250 loyaliteitspunten te verzilveren. Dit levert je dan een korting van € 2,50 op. Het product kost je nu nog slechts € 47,50.

Met de overgebleven punten kun je weer verder sparen voor een nieuw tegoed en het overgebleven bedrag levert je ook nog steeds punten op.

Heb je inmiddels voor meer dan € 2.500 bij ons aan bestelling geplaatst dan maken wij het nog aantrekkelijker. Je hoeft dan geen punten meer te sparen, maar profiteert dan standaard van de volgende kortingen:

 

Meester           Vanaf € 2.499 tot € 6.000         Standaard 7,5% korting op onze artikelen

Pro                  Vanaf € 6.000 tot € 10.000       Standaard 10% korting op onze artikelen

Expert              Vanaf € 10.000                         Standaard 15% korting op onze artikelen

Kan ik mijn gespaarde punten ook aan iemand anders geven of inwisselen voor contant geld?

Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Dutch Protect Flooring. De spaarpunten hebben geen contante waarde. Dit geldt ook voor artikelen die worden geretourneerd waarbij punten voor korting zijn ingeleverd.

Wat is de geldigheidsduur van mijn gespaarde punten?

De gespaarde punten zijn tot 6 maanden geldig na ontvangst. Zorg er dus voor dat je ze op tijd inlevert. Het is zonde als ze komen te vervallen. Ongeveer een week voordat je punten komen te vervallen, ontvang je vanuit ons een e-mail met een herinnering.

Wat gebeurt er met mijn gespaarde punten bij een omruiling of retour?

Wanneer je het artikel retour stuurt zonder dat er een ruiling plaatsvindt voor een ander artikel, dan worden de gespaarde punten in mindering gebracht op het totaal. Bij een omruiling blijven de reeds gespaarde punten van kracht, ook al is het geruilde artikel meer of minder punten waard. Lever je punten in voor korting en stuur je het artikel zonder ruiling retour, dan ben je de punten helaas wel kwijt.

Heb je vragen over het punten spaarsysteem, laat het ons weten via info@dutchprotectflooring.nl

Aantal bestellingen

Vanaf € 2.499 tot € 6.000

Vanaf € 6.000 tot € 10.000

Vanaf € 10.000

Meester

Chatbots: 7,5% korting

24/7 Support:

Teams:

Word vaste klant

Pro

Chatbots:

24/7 Support: 10% korting

Teams:

Word vaste klant

Expert

Chatbots:

24/7 Support:

Teams: 15% korting

Word vaste klant