Welk soort afdekmateriaal heb ik nodig?

Dutch Protect Flooring is specialist is het leveren van diverse afdekmaterialen voor het beschermen van je vloer tijdens allerlei verbouw-, renovatie- en kluswerkzaamheden.

Tegenwoordig zijn er heel veel soorten vloeren zoals parket, gietvloeren, laminaat, pvc, tegelvloeren etc. Tijdens het renoveren of verbouwen van je woning, schilderwerkzaamheden of bij een verhuizing heeft de vloer het altijd zwaar te voorduren. Je wilt deze natuurlijk optimaal beschermen tegen vuil, verkleuring en beschadiging. Afhankelijk van de vloer en werkzaamheden die er gaan plaatsvinden, dient de vloer beschermd te worden met een afdekmateriaal die daarvoor geschikt is. Neem nou bijvoorbeeld schilder- en stucwerkzaamheden.

Bij schilderwerkzaamheden komt het vaak voor dat er verfspetters zullen vallen. Schilderen zonder spatten lukt bijna niet. Het is belangrijk om je vloer dan goed te beschermen, maar welk afdekmateriaal moet je kiezen als je gaat schilderen. Afhankelijk van het type vloer die je wilt beschermen hebben wij een aantal afdekmaterialen. beschikbaar.

Multi Cover Basic

Tijdens schilder- of stucwerk biedt Multi Cover Basic een veilige vloerbescherming voor tapijt, laminaat, linoleum, tegel- en betonvloeren en pvc-vloeren. Multi Cover Basic is ook te gebruiken voor buitenvloeren. Multi Cover Basic wordt ook wel schildersvlies genoemd omdat dit afdekmateriaal sterk absorberend is en vochtdicht aan de onderkant. Handig dus als je verf morst. Hierdoor is Multi Cover Basic zeer geschikt om de vloer af te dekken tijden het schilderen of stucen.

Stucloper

Stucloper wordt vaak toegepast wanneer de muren gestukadoord en kan ook worden toegepast op harde “droge” ondergronden zoals laminaat, parket, tegel- en betonvloeren etc. Het verschil met een afdekvlies is echter dat stucloper niet schokabsorberend is. Wanneer er tijdens werkzaamheden dus iets hards op de grond valt is er meer kans op beschadiging.

Multi Cover Ademend

Heb je een vloer die nog moet uitharden of ademen zoals natuursteen, hout of een pasgelegde gietvloer, dan is Multi Cover Ademend een veilig ademend afdekmateriaal tijdens het schilderen. Multi Cover ademend is een zelfklevend afdekmateriaal dat de vloer nog vrij laat ademen. Het afdekmateriaal neemt veel vuil en vocht op. Daardoor is dit een zeer geschikt afdekmateriaal tijdens verven of stucen voor een pasgelegde vloer.

Uiteraard hebben wij nog veel meer afdekmaterialen in ons assortiment. Wil je het juiste afdekmateriaal kopen, kijk dan ook op onze diverse ondergronden, voor elke ondergrond vind je hier altijd een passend afdekmateriaal. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen voor vragen of advies. Dit kan via mail: info@dutchprotectflooring.nl of bel ons op: 0320-337373.

.

nl_NLDutch