Veelgestelde vragen over tips en tricks

Waarom moet ik mijn vloer afdekken?

Vloeren afdekken is belangrijk om te voorkomen dat uw vloer beschadigt, verkleurt en of vuil wordt tijdens uw renovatie- en verbouwwerkzaamheden.

Welke soorten afdekmaterialen zijn er?

Dutch Protect Flooring heeft een zeer uitgebreid assortiment afdekmateriaal bestaande uit; Stucloper, Floor Cover afdekfolie, Carpet Cover afdekfolie, Multicover Afdekvlies en Bouw/Afdektapijt.

Wat is een goede bescherming voor tapijt?
Om tapijt te beschermen adviseren wij om Carpet Cover van Easydek te gebruiken. Carpet Cover is een extra dikke en taaie, zelfklevende beschermfolie die u gemakkelijk aanbrengt op tapijt. Doordat de kleeflaag zich aan de buitenkant van de rol bevindt, kunt u gemakkelijk en snel tapijt afdekken.
Hoe weet ik met welk afdekmateriaal ik mijn vloer moet afdekken?

Afhankelijk van de te beschermen vloer hebben wij voor elke vloer het geschikte afdekmateriaal Op onze website vindt u het juiste afdekmateriaal voor elke ondergrond en toepassing. Bij elke product hebben wij de eigenschappen en toepassingen vermeld zodat u altijd de juiste keuze maakt.

Wat is afdekvlies?

Afdekvlies of Schildersvlies is een afdekmateriaal voor het tijdelijk afdekken van harde vloeren. Het afdekvlies is verkrijgbaar in 4 varianten. Kijk op de link naar de diverse specificaties – Multicover Basic- Multicover Premium – Multicover Event – Mulitcover ademend.

Geen antwoord gevonden?

Geen antwoord op je vraag gevonden? Ga terug naar de andere pagina om op zoek te gaan naar een antwoord. Als het antwoord op je vraag er niet bij staat neem dan contact met ons op via de mail of bel +31 320 33 73 73.

Contact