Veelgestelde vragen over loyaliteitsysteem

Registreer je als klant van Dutch Protect Flooring en plaats een bestelling.  Bij elke € 1,- die je besteedt in onze webshop ontvang je 5 loyaliteitspunten. Deze punten kun je bij een volgende bestelling weer inzetten voor een leuke korting tot wel 5%.  Op onze webshop zie je gelijk hoeveel punten een product waard is.

Nadat je bestelling is afgerond kun je je puntensaldo bekijken in je account.

Elke punt heeft een waarde van € 0,01. Bij een eerstvolgende bestelling kun je deze punten gebruiken om tot max 5% korting te krijgen op deze bestelling.

Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar omdat ze aan jouw persoonlijke account zijn gekoppeld. Je kunt ze verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Dutch Protect Flooring. De spaarpunten hebben geen contante waarde. Dit geldt ook voor artikelen die worden geretourneerd waarbij punten voor korting zijn ingeleverd.

De gespaarde punten zijn tot 6 maanden geldig na ontvangst. Zorg er dus voor dat je ze op tijd inlevert. Het is zonde als ze komen te vervallen. Ongeveer een week voordat je punten komen te vervallen, ontvang je vanuit ons een e-mail met een herinnering.

Wanneer je het artikel retour stuurt zonder dat er een ruiling plaatsvindt voor een ander artikel, dan worden de gespaarde punten in mindering gebracht op het totaal. Bij een omruiling blijven de reeds gespaarde punten van kracht, ook al is het geruilde artikel meer of minder punten waard. Lever je punten in voor korting en stuur je het artikel zonder ruiling retour, dan ben je de punten helaas wel kwijt.

Geen antwoord gevonden?

Geen antwoord op je vraag gevonden? Ga terug naar de andere pagina om op zoek te gaan naar een antwoord. Als het antwoord op je vraag er niet bij staat neem dan contact met ons op via de mail of bel +31 320 33 73 73.

Contact