Trapbescherming

Tijdens een verbouwing of renovatie kan een trap het zwaar te verduren krijgen. U wilt natuurlijk niet dat uw trap beschadigd raakt op vies wordt. Om tijdens een verbouwing, verhuizing of renovatie uw trap te beschermen, biedt Dutch Protect Flooring meerdere oplossingen voor het afdekken van uw trap bij een verbouwing.

Trappen op de juiste manier afdekken is niet eenvoudig

Top product
42.95 excl. btw
Meest verkocht
29.15 excl. btw

Carpet Cover, voor het afdekken van trap met tapijt

Als de trap voorzien is van tapijt, kunt u uw trap tijdens een verbouwing het beste afdekken met Carpet Cover. Carpet Cover is speciaal ontwikkeld voor het afdekken van tapijt en dus ook een trap met tapijt. Door de speciale kleeglaag blijft de afdekfolie goed liggen op de trap. Hierdoor is Carpet Cover ideaal als traptrede bescherming voor uw met tapijt beklede trap. Carpet Cover laat geen lijmresten achter op uw tapijt. Kortom de perfecte oplossing voor het afdekken van uw trap.

Floor Cover, voor het afdekken van onbehandelde houten trap

Wilt u een houten trap afdekken tijdens een verbouwing of renovatie, dan adviseren wij u onze Floor Cover te gebruiken. Floor Cover is een zelfklevende afdekfolie die speciaal ontwikkeld is voor het afdekken van harde ondergronden zoals laminaat, tegels en linoleum. Floor Cover is bijzonder geschikt als traptrede bescherming voor het afdekken van houten trappen die niet behandeld zijn met een lak of verf. Floor Cover is eenvoudig aan te brengen en biedt een goede trapbescherming voor een houten trap.

Multi Cover Standard en Multi Cover Premium voor het afdekken van gelakte of geverfde trappen

Voor het afdekken van gelakte of geverfde trappen zijn de zelfklevende afdekvliezen Multi Cover Premium en Multi Cover Standard zeer geschikt. Multi Cover Premium wordt speciaal geleverd op rollen van 80cm breed zodat u snel een eenvoudig een trap kunt afdekken. Het materiaal is stroef, vochtdicht en biedt een goede trapbescherming voor gevoelige trappen die geverfd of gelakt zijn.

Multi Cover Standard wordt in meerdere afmetingen geleverd. Voor het afdekken van trappen wordt Multi Cover Standard geleverd in een handig formaat van 65 centimeter. Multi Cover Standard is snel en gemakkelijk te verwerken. Rol eenvoudig met de hand of voet uit. Multi Cover Standard kan ook ingezet worden voor het afdekken van betonnen trappen.

Snelle levering van afdekmaterialen

Dutch Protect Flooring kan altijd snel alle afdekmaterialen uit voorraad leveren, tegen zeer concurrerende prijzen.

Contact

Toch niet gevonden wat u zoekt, of heeft u nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op via de mail: info@dutchprotectflooring.nl, of bel ons op: 0320-337373. Wij zijn u graag van dienst.
nl_NLDutch