Trapbescherming

Tijdens een verbouwing of renovatie kan een trap het zwaar te verduren krijgen. Verfspatten, vieze schoenen, bouwafval etc. Om uw trap te beschermen tijdens nieuwbouw, renovatie of onderhoud, biedt Dutch Protect Flooring meerdere oplossingen voor het afdekken van uw trap.

Trappen op de juiste manier afdekken is niet eenvoudig


Carpet Cover, voor het afdekken van trap met tapijt

Als de trap is bekleed met tapijt, kunt u de trap het beste afdekken met Carpet Cover. Carpet Cover is speciaal ontwikkeld voor het afdekken van tapijt en dus ook trappen met tapijt. Carpet Cover hecht uitstekend en glijdt niet weg. U creëert binnen een minuut een looppad op uw trap. Ideaal voor het beschermen van uw met tapijt beklede trap. Door de speciale samenstelling laat Carpet Cover geen lijmresten achter. Kortom de perfecte trapbescherming voor uw trap.

Floor Cover, voor het afdekken van onbehandelde houten trap

Voor het afdekken van een houten trap biedt Floor Cover uitkomst. Deze zelfklevende folie is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van harde ondergronden zoals laminaat, tegels en linoleum. Floor Cover is bijzonder geschikt voor het afdekken van houten trappen die niet behandeld zijn met een lak of verf. Floor Cover is eenvoudig aan te brengen en biedt een goede bescherming voor een houten trap.

Multi Cover Standard en Multi Cover Premium voor het afdekken van gelakte of geverfde trappen

Zowel Multi Cover Premium als Multi Cover Standard zijn zelfklevende afdekvliezen, geschikt voor het afdekken van gelakte of geverfde trappen. Multi Cover Premium wordt speciaal geleverd op rollen van 80cm breed voor het snel kunnen verwerken op een trap. Het materiaal is stroef, vochtdicht en biedt een goede bescherming van gevoelige trappen die geverfd of gelakt zijn.

Snelle levering van afdekmaterialen

Dutch Protect Flooring kan altijd snel alle afdekmaterialen uit voorraad leveren, tegen zeer concurrerende prijzen.

Contact

Toch niet gevonden wat u zoekt, of heeft u nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op via de mail: info@dutchprotectflooring.nl, of bel ons op: 0320-337373. Wij zijn u graag van dienst.