RETOURNEREN 

Retourneren particuliere klanten

Als particuliere klant heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de Dutch Protect Flooring zijn voor uw eigen rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u dit telefonisch of via een email melden. Tevens kunt u een herroepingsformulier invullen en mailen naar info@dutchprotectflooring.nl.

Klik hier om het herroepingsformulier te downloaden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht geldt het volgende:

  • Het product dient onbeschadigd te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking worden geretourneerd
  • Speciaal voor u bestelde en maatwerk producten worden niet retour genomen
  • Op de originele verpakking mag niet op worden geschreven
  • Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de schade in rekening te brengen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Retouradres:

Dutch Protect Flooring

Noordersluisweg 19

8243 PR Lelystad

info@dutchprotectflooring.nl

Tel: 0320337373

 

Dutch Protect Flooring is een handelsnaam van:

Dutch Event Carpet B.V.

KVK: 74962523

BTW: NL860088789B01

Herroepingsrecht voor zakelijke klanten
Voor zakelijke klanten is het herroepingsrecht niet van toepassing. Wij vinden het echter ook belangrijk dat u tevreden bent over de geleverde producten. Mocht u om welke reden dan ook toch ontevreden zijn over de producten en/of onze dienstverlening, of heeft u het verkeerde product ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0320-337373 of via de mail info@dutchprotectflooring.nl. Wij helpen dan graag een passende oplossing te vinden.