Onze projecten

Organiseert u binnenkort een event waarbij u nog op zoek bent naar eventtapijt, dan zijn we u graag van dienst. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal projecten die wij gestoffeerd hebben. 

Techsummit

Op 20 september hebben wij, in samenwerking met meerdere partijen, een rijdend podium gestoffeerd.

Bekijk project

Bright Day

Bright Day is hét jaarlijks tech-fest voor nieuwsgierig Nederland waar bezoekers de nieuwste technologie, innovatie en gadgets kunnen beleven.

Bekijk project

Feadship

Op 17 mei 2019 werd de grote opening van de nieuwe werf van Feadship gevierd. De gasten werden ontvangen in de ruimte waar Feadship haar miljoenen jachten maakt.

Bekijk project

International Day of Yoga celebrations

Op 16 juni werd Dutch Event Carpets gevraagd om de Dam te bedekken met een geelgroen tapijt.

Bekijk project

Moët & Chandon 150 jaar (Summer Edition)

Afgelopen zomer hebben wij in samenwerking met Vel’Or Graceful Events een podium deck gestoffeerd midden op het strand van Noordwijk

Bekijk project

Skully

Voor een groot event van SKULLY GIN kregen wij de opdracht om twee dome’s met een diameter van 19 en 15 meter te stofferen met zwart eventtapijt.

Bekijk project

Tino Martin & Jeugd van Tegenwoordig in het Olympisch Stadion

In de week van vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2019 hebben wij, Dutch Event Carpets, in samenwerking met onder andere Dutch7 het Olympisch Stadion omgetoverd in een LIVE! Concert.

Bekijk project

Beurs van Berlage

Op 23 september werd de Beurs van Berlage omgetoverd tot een kleurrijke dinerzaal. De zaal werd verdeeld in 4 verschillende kleuren, waarbij het tapijt in verschillende vormen werd gesneden.

Bekijk project

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. 

info@dutchprotectflooring.nl