Afdekservice vloerspecialist

Vloerspecialisten

Bij Dutch Protect Flooring hebben wij alle benodigde materialen om uw pasgelegde vloer optimaal te beschermen tijdens een verbouwing of renovatie.

Afdekken, op de juiste manier

Of u nu op zoek bent naar de bescherming van een parketvloer, een nieuwe gietvloer, laminaat of PVC met ons uitgebreide assortiment kunnen wij altijd de juist afdekmaterialen snel leveren.

Met de materialen van Dutch Protect Flooring kunnen wij altijd de juiste producten leveren voor een optimale bescherming van uw vloer. Met onze Carpet Cover, Floor Cover, Stuclopers en diverse afdekvliezen hebben wij voor elke toepassing altijd een juiste oplossing.

Uiteraard is het van belang om deze materialen op een juiste manier aan te brengen. Dit vergt vaak veel tijd. Tijd is kostbaar en levert vaak een vertraging op in de bouw.

Professionele bescherming van uw vloer

Komt u er zelf niet aan toe en wilt u snel een efficiënte en professionele bescherming van uw vloer? Bij Dutch Protect Flooring nemen wij u deze werkzaamheden graag uit handen en bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze legservice/afdekservice.

Bij Dutch Protect Flooring hebben wij een team van professionals voor u klaarstaan die ervoor zorgen dat uw vloer op een snelle en efficiënte manier zorgvuldig beschermd wordt met het juiste materiaal.

Bouwtapijt

Afdektapijt

114.95 incl. BTW
Aanbieding!
Meest verkocht
49.95 incl. BTW
36.24 incl. BTW
42.95 incl. BTW
We add protection!

Neem vrijblijvend contact op