What kind of cover material do I need?

Afdekmateriaal voor het beschermen van vloeren tijdens werkzaamheden.

Dutch Protect Flooring is a specialist in the supply of various covering materials to protect your floor during all kinds of building, renovation and job work.

Tegenwoordig zijn er heel veel soorten vloeren zoals parket, gietvloeren, laminaat, pvc, tegelvloeren etc. Tijdens het renoveren of verbouwen van je woning, schilderwerkzaamheden of bij een verhuizing heeft de vloer het altijd zwaar te voorduren. Je wilt deze ondergronden natuurlijk optimaal beschermen tegen vuil, verkleuring en beschadiging. Afhankelijk van de vloer en werkzaamheden die er gaan plaatsvinden, dient de vloer beschermd te worden met een afdekmateriaal die daarvoor geschikt is. Neem nou bijvoorbeeld schilder- en stucwerkzaamheden. Deze afdekmaterialen zorgen ervoor dat de vloer geen beschadiging oploopt tijdens het klussen of schilderen.

Bij schilderwerkzaamheden komt het vaak voor dat er verfspetters zullen vallen. Schilderen zonder spatten lukt bijna niet. Het is belangrijk om je vloer dan goed te beschermen, maar welk afdekmateriaal moet je kiezen als je gaat schilderen? Afhankelijk van het type vloer die je wilt beschermen hebben wij een aantal afdekmaterialen beschikbaar.

Multi Cover Basic

Tijdens schilder- of stucwerk biedt Multi Cover Basic een veilige vloerbescherming voor tapijt, laminaat, linoleum, tegel- en betonvloeren en pvc-vloeren. Multi Cover Basic is ook als afdekmateriaal te gebruiken voor buitenvloeren. Multi Cover Basic afdekmateriaal vloer wordt ook wel schildersvlies genoemd omdat dit afdekmateriaal sterk absorberend is en vochtdicht aan de onderkant. Handig dus als je verf morst. Hierdoor is Multi Cover Basic zeer geschikt om de vloer af te dekken tijdens het schilderen of stucen.

Cardboard floor protection

Stucloper als afdekmateriaal voor een vloer wordt vaak toegepast wanneer de muren worden gestukadoord en kan ook worden toegepast op harde “droge” ondergronden zoals laminaat, parket, tegel- en betonvloeren etc. Het verschil met een afdekvlies is echter dat stucloper niet schokabsorberend is. Wanneer er tijdens werkzaamheden dus iets hards op de grond valt is er meer kans op beschadiging.

Stucloper is ook handig te gebruiken als vloerbescherming bij een verhuizing. Tijdens een verhuizing loopt u de hele dag uw huis in en uit, terwijl er al een nieuwe vloer ligt. Om uw vloer te beschermen tegen vuil en beschadigingen bedekt u eenvoudig uw vloer met onze stucloper. Hiermee heeft uw vloerbescherming van karton tijdens uw verhuizing.

Multi Cover Air Pro Ademend

Heb je een vloer die nog moet uitharden of ademen zoals natuursteen, hout of een pasgelegde gietvloer, dan is Multi Cover Air Pro Ademend een veilig ademend afdekmateriaal tijdens het schilderen. Multi Cover Air Pro Ademend is een zelfklevend afdekmateriaal dat de vloer nog vrij laat ademen. Het afdekmateriaal neemt veel vuil en vocht op. Daardoor is dit een zeer geschikt afdekmateriaal tijdens verven of stucen voor een pasgelegde vloer.

Of course we have many more covering materials in our range. If you want to buy the right covering material, then also check out our various bases, voor elke ondergrond vind je hier altijd een passend afdekmateriaal. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen voor vragen of advies over bijvoorbeeld specifieke afdekfolie vloer. Dit kan via mail: info@dutchprotectflooring.nl or give us a call: 0320-337373.

.

en_GBEnglish