Staircase protection

Tijdens een verbouwing of renovatie kan een trap het zwaar te verduren krijgen. U wilt natuurlijk niet dat uw trap beschadigd raakt op vies wordt. Om tijdens een verbouwing, verhuizing of renovatie uw trap te beschermen, biedt Dutch Protect Flooring meerdere oplossingen voor het afdekken van uw trap bij een verbouwing. Met ons uitgebreide assortiment trapbeschermers hebben wij altijd de juiste trapbescherming.

Covering stairs in the right way is not easy

36.24 inc. VAT
42.95 inc. VAT
Sale!
Most sold
49.95 inc. VAT
31.40 inc. VAT
Sale!
Top product
41.25 inc. VAT
62.86 inc. VAT
64.07 inc. VAT
94.08 inc. VAT

Carpet Cover, for covering stairs with carpet

Als de trap voorzien is van tapijt, kunt u uw trap tijdens een verbouwing het beste afdekken met Carpet Cover professioneel afdekfolie. Carpet Cover is een trapbescherming die speciaal ontwikkeld is voor het afdekken van tapijt en dus ook een trap met tapijt. Door de speciale kleeglaag blijft de afdekfolie goed liggen op de trap. Hierdoor is Carpet Cover ideaal als traptrede bescherming voor uw met tapijt beklede trap. Carpet Cover professioneel afdekfolie laat geen lijmresten achter op uw tapijt. Kortom, wilt u een gestoffeerde trap beschermen, dan is Carpet Cover de perfecte oplossing voor het afdekken van uw trap tijdens een verbouwing.

Floor Cover, for covering untreated wooden stairs

Wilt u een houten trap afdekken tijdens een verbouwing of renovatie, dan adviseren wij u onze Floor Cover als trapbescherming te gebruiken. Floor Cover is een zelfklevende professioneel afdekfolie die speciaal ontwikkeld is voor het afdekken van harde ondergronden zoals laminaat, tegels en linoleum. Floor Cover is bijzonder geschikt als traptrede bescherming voor het afdekken van houten trappen die niet behandeld zijn met een lak of verf. Floor Cover is eenvoudig aan te brengen en biedt een goede trapbescherming voor een houten trap.

Multi Cover Standard en Multi Cover Air Plus / Premium professioneel afdekvlies voor het afdekken van gelakte of geverfde trappen

Voor het afdekken van gelakte of geverfde trappen bij een verbouwing zijn de professionele zelfklevende afdekvliezen Multi Cover Air Plus / Premium en Multi Cover Standard zeer geschikt als traptreden bescherming. Multi Cover Air Plus / Premium professioneel afdekvlies wordt speciaal geleverd op rollen van 80cm breed zodat u snel een eenvoudig een trap kunt afdekken. Het materiaal is stroef, vochtdicht en biedt een goede trapbescherming voor gevoelige trappen die geverfd of gelakt zijn.

Multi Cover Standard professional cover fleece is supplied in several dimensions. Multi Cover Standard is supplied in a handy size of 65 centimeters and is therefore very suitable as a self-adhesive stucloper for your stairs. Multi Cover Standard from Easydek is quick and easy to process. Simply roll out by hand or foot. Multi Cover Standard professional cover fleece can also be used for covering concrete stairs.

Fast delivery of protective materials

Dutch Protect Flooring can always quickly supply all protective materials from stock, at very competitive prices.

Contact

Toch niet gevonden wat u zoekt, of heeft u nog vragen over het beschermen van een trap tijdens een verbouwing, neem dan gerust contact met ons op via de mail: info@dutchprotectflooring.nlor give us a call: 0320-337373. We are at your service.
en_GBEnglish