How to best protect your floor!

PAINTING, WALLPAPERING, PLASTERING, MAJOR JOBS OR A COMPLETE RENOVATION OF A HOME OR BUSINESS PREMISES.

Het gaat een hoop vuil en viezigheid met zich meebrengen. Je moet er niet aan denken dat je mooie tapijt, je nieuwe houten vloer of je natuurstenenvloer hierdoor vies en vuil wordt, of beschadigd raakt.  Het is daarom belangrijk om je vloer op de juiste manier te beschermen. Dit kun je doen door de vloer af te dekken.

Speciaal voor het afdekken van diverse ondergronden hebben wij altijd een juiste vloer bescherming met ons afdekfolie of afdekvlies.

Hieronder geven wij je graag een overzicht van de verschillende mogelijkheden om de vloer af te dekken en je vloer op de juiste manier te beschermen. Vloer beschermen tijdens verbouwing is namelijk ontzettend belangrijk!

 

PARQUET FLOORING

Of course you don't want moisture, paint and dirt to ruin your parquet floor during a renovation. In addition, you certainly don't want the parquet floor to get scratched or dented by sliding stairs or falling tools. Therefore, you need to protect and cover your wooden floor in an appropriate manner.

What is the best thing to cover your parquet floor with?

PARKET DEK JE HET BESTE AF MET MULTI COVER AIR PLUS / PREMIUM OF DPF COVER PREMIUM VAN DUTCH PROTECT FLOORING.

Parket is een natuurlijk materiaal en mag daarom dus nooit voor langere tijd afgesloten / afgedekt worden. Zelfklevende folies zijn vanwege de vaak behandelde toplaag (lak, wax of olie) niet aan te raden. Een Stucloper is geen ademend materiaal waardoor deze ook niet geschikt is. Toch hoeft een vloer beschermen geen lastige klus te zijn. Speciaal voor het afdekken van parketvloeren is Multi Cover Premium ontwikkeld, een afdekmateriaal speciaal geschikt voor het afdekken van parket.

 Multi Cover Air Plus / Premium is licht ademend, anti-slip, vochtdicht vanaf de bovenkant en extra dik voor het absorberen van intensieve werkzaamheden.

The protective fleece is therefore a safe way to cover your parquet floor.

COVER NATURAL STONE

During odd jobs and renovations, you want to protect a newly laid natural stone floor against paint and dirt... If the moisture cannot escape, the natural stone floor will become discoloured and stained. You wouldn't want to think that a newly laid natural stone floor would be full of damage, would you?

Always cover a newly laid natural stone floor appropriately. 

What is the best way to cover a natural stone floor?

COVER NEWLY LAID NATURAL STONE WITH A BREATHABLE PROTECTIVE FLEECE FROM DUTCH PROTECT FLOORING.

Natuursteen bevat veel calcium / kalk. Waterdamp activeert deze kalk waardoor er witte vlekken en verkleuringen ontstaan. Als je een pasgelegde natuursteen vloer gaat afdekken met een niet ademend afdekmateriaal zoals Stucloper of plastic folie, kan het vocht zich onder het afdekmateriaal ophopen en daar activeert het water de kalk waardoor er vlekken in tegels kunnen ontstaan.  Het is dan belangrijk een geschikt afdekmateriaal te kiezen dat een natuursteen vloer beschermt en tegelijk laat ademen.  Speciaal voor het  afdekken van deze vloer heeft Dutch Protect Flooring verschillende ademende afdekvliezen.

Multi Cover Air Pro  Ademend is zeer hoog dampdoorlatend, namelijk 2 liter/m2 per dag! Dankzij het ademende membraam kan de vloer vrij ademen terwijl het vochtdicht vanaf de bovenkant is. De stroeve onderlaag zorgt er tevens voor dat Multi Cover Air Pro Ademend veilig en netjes op z’n plaats blijft liggen en dat er dus geen open plekken ontstaan, waar vuil zich kan ophopen. Het afdekvlies, gemaakt van speciaal vilt, neemt gemakkelijk vuil en vocht op, zodat u dus met een gerust hart met verf en vloeistoffen aan de slag kunt. Hierdoor blijft de vloer optimaal beschermd.

COVERING CARPET AND CARPET TILES

Schilderen, behangen, stukadoren tijdens het opknappen van een woning of bedrijfsruimte. Het gaat een hoop vuil en viezigheid met zich meebrengen waardoor een vloer afdekken heel belangrijk is en op de juiste manier gedaan moet worden. Er is een manier om tapijt hiertegen te beschermen. Je moet er niet aan denken dat mooi tapijt hierdoor vies en vuil wordt, of beschadigd raakt. Speciaal voor het afdekken van tapijt heeft Dutch Protect Flooring een product dat het tapijt beschermt tegen vuil (vocht) en viezigheid: Carpet Cover

What is the best way to cover carpet?

THE BEST WAY TO COVER YOUR CARPET IS WITH THE CARPET COVER FROM DUTCH PROTECT FLOORING.

en_GBEnglish