Onze bestsellers

Bestsellers

Bekijk hier onze best verkochte producten. 

Of bekijk ons gehele assortiment.

Bekijk ons assortiment

Afdekpakketten

Afdekpakketten

Met de afdekpakketten van Dutch Protect Flooring bent u gelijk klaar om met uw werkzaamheden te beginnen. 

Bekijk de pakketten

Gratis, afhalen in Lelystad.

Wij werken met afdekmaterialen van topkwaliteit voor de juiste bescherming van uw vloer.

Met onze ruime assortiment afdekmaterialen bieden wij voor elke ondergrond een oplossing.

Directe levering uit ons magazijn binnen 2 werkdagen tegen concurrerende prijzen.

Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Algemene informatie

Waarom moet ik mijn vloer afdekken?

Vloeren afdekken is belangrijk om te voorkomen dat uw vloer beschadigt, verkleurt en of vuil wordt tijdens uw renovatie- en verbouwwerkzaamheden.

Welke soorten afdekmateriaal zijn er?

Dutch Protect Flooring heeft een zeer uitgebreid assortiment afdekmateriaal bestaande uit; Stucloper, Floor Cover afdekfolie, Carpet Cover afdekfolie, Multicover Afdekvlies en Bouw/Afdektapijt.

Hoe weet ik met welk afdekmateriaal ik mijn vloer moet afdekken?

Afhankelijk van de te beschermen vloer hebben wij voor elke vloer het geschikte afdekmateriaal Op onze website vindt u het juiste afdekmateriaal voor elke ondergrond en toepassing. Bij elke product hebben wij de eigenschappen en toepassingen vermeld zodat u altijd de juiste keuze maakt.

Wat is afdekvlies of “Multi Cover”?

Afdekvlies of Schildersvlies is een afdekmateriaal voor het tijdelijk afdekken van harde vloeren. Het afdekvlies is verkrijgbaar in 4 varianten. Kijk op de link naar de diverse specificaties – Multicover Basic- Multicover Premium – Multicover Event – Mulitcover ademend.

Bestelling en levering

Wat is de levertijd van het afdekmateriaal?

Wanneer wij uw bestelling ontvangen zullen wij deze dezelfde dag nog verwerken.
Wij streven ernaar uw bestelling de volgende dag af te leveren.

Wij werken o.a. met Post NL en DHL. Om uw bestelling te volgen ontvangt u een track & trace code.

Voor pakketten met een afwijkende afmeting en voor grote zendingen kan het zijn dat wij de goederen zelf komen bezorgen. Wij nemen dat contact met u op over de levering.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Klik voor een bestelling via de website op het winkelwagentje, rechts weergegeven naast het te bestellen product. U geeft het aantal op, bijvoorbeeld “1 rol Multi Cover Event ” het product wordt dan aan uw bestelling toegevoegd en komt automatisch in uw “mandje” terecht. Als uw bestelling compleet is kunt u door middel van de knop “koop nu” uw bestelling plaatsen. Nadat de contactgegevens zijn ingevuld en verzonden krijgt u een automatisch gegenereerde bevestiging van uw bestelling. Nog dezelfde dag krijgt u een mail met daarin nogmaals de bevestiging en een bijlage (PDF) met daarin uw factuur.

Betaling

Veilig bestellen en veilig betalen bij Dutch Protect Flooring

U kunt bij ons betalen via veilige betaalsystemen zoals iDeal en Paypal. Verder accepteren wij ook betalingen met diverse creditcards zoals: Visa, American Express en Mastercard.

Via welke betaalmethode kan ik betalen?

U kunt bij ons betalen via veilige betaalsystemen zoals iDeal en Paypal. Verder accepteren wij ook betalingen met diverse creditcards zoals: Visa, American Express en Mastercard.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Gewoon betalen via uw eigen bank.

Paypal

Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U kunt PayPal gebruiken om internationaal te kopen en te verkopen. Bovendien koopt en betaalt u beschermd met PayPal. En online betalen met paypal is gratis. PayPal is het meest gebruikte betaalsysteem ter wereld en stelt hoge eisen aan “veilig online betalen”.

Betalen via eigen bank

U kunt ook gewoon via uw eigen bank uw betaling doen, vraagvia ons contactformulier gewoon even een offerte aan voor de producten die u wilt en wij sturen u de offerte. Na acceptatie van de offerte ontvangt u van onseen factuur, die u aan ons kunt overmaken.

Overige

Ik heb een klacht!

Indien u -onverhoopt- een klacht heeft, dan horen we dat graag van u. Wij zullen er dan alles aan doen om deze tot tevredenheid op te lossen. U kunt contact opnemen via info@dutchprotectflooring.nl. Wij streven ernaar om uw mail binnen enkele uren te beantwoorden. U heeft in ieder geval binnen 24 uur een reactie. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons. 0320-337373.

Staat uw vraag hier niet bij?

Vraag het ons via de mail of telefoon en we helpen u graag verder.

Neem contact op